Az én emberem ezt nem komálja. Nem eszik meg ilyesmiket, hogy csirkecomb például. Ez nincs rendjén. Közbe kell lépnem, mint mindig.
Karóbahúzott Csirkemell
Egyszerű, haver! Vagdalni, Sózni, karó, pác, süt, meg minden.
Hozzávalók:
2 szépséges csirkemell
Olivaolaj
Só
Bors
Koriander
4 gerezd okhagyma
1 szár friss rozmaring
100 g apróburgony
100 g lilahagyma
A csirkemelleket vastag csíkokra vágjuk, sózzuk, felnyársaljuk. Ahogy tetszik. A fűszerekből, a fokhagymából és az olajból pácfélét készítek. Ebben a husi ússzon kissé. Egy órát mondjuk. Utána tűzálló edényt ragadok, és apróburgonyát teszek bele, meg lilahagymát. Ráfektetem a nyársakat, és nyakonöntöm páccal. Sütöm, amíg pontosan olyan nem lesz...mint amilyennek elképzeltem. Utána serpenyőben meg lehet pirítani minden kis szereplőt. És máris lehet kézzel enni.
És akinek a kézzelevés nem tetszik, az menjen a fenébe.
Nem akarod esetleg folytatni a blogolást? Olyan marhajól írsz... :)
VálaszTörlésGondolkodtam rajta jó ideje, csak mostanában válik szerintem időszerűvé... kicsit húzós nyaram volt
VálaszTörlés